MENU
Facebookpagina Instituut Holtzhuizer Instagrampagina Instituut Holtzhuizer
 
Telefoonnummer
024 - 3229 413
Fysio
Fysio
Health
Health
Spa
Spa
Beauty
Beauty
U bevindt zich hier: Home » Onze specialismen » Beauty

Beauty

Als je je goed van binnen voelt, dan wil je dit ook uitstralen naar buiten. En soms kun je daarbij wat hulp gebruiken. In onze schoonheidssalon bieden we je daarom diverse fijne behandelingen aan, waarmee jij je uiterlijke schoonheid laat stralen!

Schoonheidsspecialiste Gosia Mizerska is expert op het gebied van schoonheidsverzorging. Met haar jarenlange ervaring en grote kennis weet zij precies welke behandeling je lichaam wel en niet nodig heeft. Zij is gespecialiseerd in: cosmetische bindweefselmassage, acne-aandoeningen en microdermabrasie.

Op de pagina ‘Behandelingen’ vind je alle behandelingen die we aanbieden. Door middel van nieuwe behandelmethoden en geavanceerde producten krijg je een maximaal resultaat in een minimaal tijdbestek.

Bij de behandelingen wordt er vooral gebruik gemaakt van de producten van [comfort zone]. Dit luxe, Italiaanse merk is een compleet systeem van producten voor de verzorging en verbetering van de huid, het lichaam en het welzijn. De producten zijn gemaakt met de meest krachtige ingrediënten die de meest effectieve resultaten levert. Deze producten gecombineerd met een unieke behandelwijze zorgt voor het stimuleren van een holistische, gezonde en duurzame levensstijl. ‘Gebaseerd op wetenschap, versterkt door passie.’

De producten van [comfort zone] zijn bovendien vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen, kunstmatige kleurstoffen, dierlijke grondstoffen en mit. Sinds november 2016 behoort [comfort zone] tot de B-Corp Community, wat betekent dat ze deel uitmaken van een wereldwijd netwerk van mensen die hun bedrijf inzetten om goede dingen te kunnen realiseren met betrekking tot maatschappij en milieu.